Waarom Inc.?

  • LeuverInc. - banner Waarom wij?

Wat maakt ons anders dan de anderen?

Nou, ten eerste: we zijn broers, dus onze samenwerking begon al tussen de LEGO. Wij hoeven dan ook niet zoveel te overleggen om elkaar te begrijpen. Ook zijn we van de Millennium Generatie en de mensen in ons team ook. Wij ademen online… En mobiel… En social media… En leuke filmpjes… En voetbal, en, en, en… nou ja; andere dingen die meer of minder ter zake doen.

En dan nog iets: online en social media en zo, zijn helemaal niet zo moeilijk meer. Sommige bureaus en adviseurs willen je graag nog anders doen geloven, maar dankzij alle beschikbare techniek liggen er mooie oplossingen klaar voor een scherpe prijs. Kwestie van de goede keuzes maken en je even goed laten adviseren. Lekker nuchter. Door ons bijvoorbeeld.

Geen vuistdikke rapporten of hoog-over-plannen voor de bureaula. Maar duidelijk advies dat past bij je plannen en ambitie; hup, doorvertaald naar een concreet actieplan met dingen die we gaan doen. Als in dóen! En waar je meteen iets aan hebt.

LeuverInc. - dossier

Samenwerken...

…met LeuverInc. is altijd Inc. échte samenwerking: niet dat ouderwetse klant-leverancier-gedoe van vroeger… Maar gewoon samen iets goeds neerzetten!